Joulukuusi vaahtokarkki

Joulukuusi vaahtokarkki

Kuvaus:
Pienet, vihreät makoisat joulukuuset.
Ainekset:
Glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, vesi, gelatiini, maissitärkkelys, aromi, väriaine: E100, väriaine: E162, väriaine: E131.

Inkivääri koalat

Inkivääri koalat

Herkullisia inkiväärillä ja mehulla maustettuja koalakarhuja Australliasta. Maku ja väriaineet ainoastaan luonnolliseta inkivääristä ja hedelmistä. On neljä eri makua.

Rooibos suklaa

Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, Rooibos teetä, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja-aromi. SISÄLTÄÄ LAKTOOSIA

Matcha suklaa

Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, matchatee (2,5%), emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja SISÄLTÄÄ LAKTOOSIA

Earl Grey suklaa

Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, earl grey -tee, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja. SISÄLTÄÄ LAKTOOSIA

Inkivärimakeinen ja Inkivärikahvimakeinen

Cioccogrissino - Italialainen suklaa

Herkullisia Italialaisia suklaapäällysteisiä leipätikkuja, pehmeä maitosuklaa tai voimakas tummasuklaa. Erinomainen makupari kaikenlaisille viineille tai sellaisenaan herkkuhetkiin.

Marjatäytteiset tummat suklaapraliinit

Päällys (50%): tumma suklaa (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja. Kaakaota väh. 51%), sisällys; kerma ja hedelmäseos (50%): sokeri, eroteltu kasvisöljy (palmu ja rypsi), rasvaton maitojauhe (12%), hasselpähkinä, maitoherajauhe, täysmaito, emulgointiaine: soijalesitiini, pehmeitä marjalastuja (5%) (sokeri, mustaviinimarjajauhe, kaakaovoi, aromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo (E330), glukoosisiirappi, seljanmarjatiiviste. SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ, LAKTOOSIA JA SOIJAA

Tummat hasselpähkinäsuklaapraliinit

Hyvin tummaa suklaata (kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi), pähkinätahna ja kaakao (sokeri, kasvirasvat (palmu ja palmunydin), hasselpähkinät, rasvaton maitojauhe, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, vanilliini), maitosuklaa (sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja aromi), hasselpähkinämassa, kokonaisia hasselpähkinöitä. SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ, LAKTOOSIA JA SOIJAA

Matchan vihreä teen- makeinen "Bon Bon"

Kaakao

2,90€ per 100g tai 23€ per 1 kg